Stickor & Spån Byggnads AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Stickor & Spån Byggnads AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Stickor & Spån Byggnads AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Stickor & Spån Byggnads AB är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556283-1213.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 019-132100 alternativt besöka eller skicka post till Stickor & Spån Byggnads AB på följande adress Järnvägsg. 9, 703 62, Örebro.

Stickor & Spån Byggnads AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stickor & Spån Byggnads AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svahn, Monica Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.