Timmele Måleri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Timmele Måleri Aktiebolag är ett företag som finns i Ulricehamn. I Timmele Måleri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Lars Sune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ann-Brith Marita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Timmele Måleri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Timmele Måleri Aktiebolag på telefon 0321-30389.

Bolaget ska bedriva måleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Timmele Måleri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Timmele Måleri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Timmele Måleri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Timmele Måleri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Timmele Måleri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Timmele Måleri Aktiebolag har 556289-5648 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.