Defenda AB

Västra Götalands län

Information

Defenda AB är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Defenda AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Defenda AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

Defenda AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-08-07. Men sedan 2000-01-27 så har Defenda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vingv. 11, 523 74, Hökerum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Defenda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-100353.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Defenda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Defenda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast egendom såsom fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Defenda AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Defenda AB och det är följande personer, Wiberg, Tom Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Gerda Katarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Defenda AB är 556301-4306.