Teknitex Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Teknitex Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Teknitex Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Teknitex Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Teknitex Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-11-17. Men sedan 1992-01-01 så har Teknitex Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hesters Industriområde, 523 90, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Teknitex Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-10370.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Teknitex Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Teknitex Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av textilvaror för bilindustri och TEKO-företag, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Teknitex Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Almvång, Brita Margareta -Almvång, Sune Joachim -Almvång, Sune Ragnvald.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Teknitex Aktiebolag och det är följande personer, Almvång, Brita Margareta som är född 1938 och har titeln Extern firmatecknare, Almvång, Sune Joachim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Almvång, Sune Ragnvald som är född 1938 och har titeln Suppleant, Willforss, Bo Anders som är född 1973 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Teknitex Aktiebolag är 556307-1645.