Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia)

Västra Götalands län

Information

Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Toll, Yvonne Margarete som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Toll, Våge Lennart Håkan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Erika Margrethe som är född 1969 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) på telefon 0321-13125.

Bolaget skall bedriva försäljning av böcker och kontorsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) av bolagstypen Aktiebolag.

Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hultman, Erika Margrethe -Toll, Våge Lennart Håkan -Toll, Yvonne Margarete

Ekeskogs Bokhandel Aktiebolag (Bokia) har 556312-4931 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.