Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gröndahl, Sara Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Enander, Johan Fredrik som är född 1982 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag på telefon 0321-530770.

Bolaget skall driva mäkleriverksamhet inom fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ulricehamns Affärshus Försäljnings Aktiebolag har 556314-5225 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.