Timmele Rör Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva rörläggeri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Timmele Rör Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Timmele Rör Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1988-01-13 så skapades Timmele Rör Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Timmele Rör Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Timmele Rör Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556315-6545 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ulricehamn.

Just nu är Timmele Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Timmele Rör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-30104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Timmele Rör Aktiebolag är Johansson, Jan Ivan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marita Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .