Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556318-5056 är organisationsnummer för verksamheten Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag finns i.

Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-13250 eller genom brev på följande adress:
Storg. 55, 523 30, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Thomas Swenne Aktiebolag och det är Svenne, Thomas Hilding som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamming, Anders Torgny som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor