Lilla Salongen i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Lilla Salongen i Ulricehamn AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Lilla Salongen i Ulricehamn AB finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lilla Salongen i Ulricehamn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lilla Salongen i Ulricehamn AB har haft sedan 1994-01-01. Lilla Salongen i Ulricehamn AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lilla Salongen i Ulricehamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 8, 523 30, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-41265.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lilla Salongen i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat.

Lilla Salongen i Ulricehamn AB har idag 556326-1915 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lilla Salongen i Ulricehamn AB

Bolaget skall driva frisersalong jämte därmed förenlig verksamhet.

I Lilla Salongen i Ulricehamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Karin Ingeborg Annette som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Irene som är född 1940 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .