Bengt Olander Textil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och förmedling av textilvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bengt Olander Textil Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Bengt Olander Textil Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1988-09-28 så skapades Bengt Olander Textil Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Bengt Olander Textil Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bengt Olander Textil Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556332-6106 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Bengt Olander Textil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bengt Olander Textil Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bengt Olander Textil Aktiebolag är Olander, Edvard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyrén, Ulf Harald som är född 1952 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .