Industriplast i Tvärred Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av plastdetaljer, uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Industriplast i Tvärred Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Industriplast i Tvärred Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1988-09-15 så skapades Industriplast i Tvärred Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Industriplast i Tvärred Aktiebolag har haft det sedan 2005-06-03.

Industriplast i Tvärred Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556333-7079 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Industriplast i Tvärred Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Industriplast i Tvärred Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-71331 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Industriplast i Tvärred Aktiebolag är Andersson, Lars William Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Anders Sven Thomas som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .