Form-Innovest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva utveckling av produkter inom verktygsindustrin och konsulttjänster inom verkstadsindustrin, samt förvaltning och handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Form-Innovest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Form-Innovest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1988-09-29 så skapades Form-Innovest Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Form-Innovest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Form-Innovest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556335-0742 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Form-Innovest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Form-Innovest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-28811 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Form-Innovest Aktiebolag är Nilsson, Nils Gunnar Jerker som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gun-Britt Viola som är född 1943 och har titeln Suppleant, Mansén, Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .