Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-10234.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag har idag 556341-2757 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten, var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag

Bolaget skall driva redovisning, ekonomisk rådgivning, skatteplanering, datatjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kjell Jerlbo Ekonomikonsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jerlbo, Knut Kjell som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandin, Carina Marianne som är född 1963 och har titeln Suppleant, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .