Wigrens Däckservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Wigrens Däckservice Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Wigrens Däckservice Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wigrens Däckservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Wigrens Däckservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Wigrens Däckservice Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wigrens Däckservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gullered 104, 523 97, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-40117.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Wigrens Däckservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wigrens Däckservice Aktiebolag har idag 556341-2773 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Wigrens Däckservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljningar av däck och biltillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I Wigrens Däckservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vigren, Tommy Leif Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigren, Linda Inger Elisabeth som är född 1977 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .