Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556343-3845 är organisationsnummer för verksamheten Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag finns i.

Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Berg, Tord Berton

Vill ni komma i kontakt med Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-31305 eller genom brev på följande adress:
Fällestorpsv. 14, 520 24, Blidsberg

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att utföra tran- sporter, anläggningsarbeten samt försäljning av grus, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Transport & Vägförbättringar i Blidsberg Aktiebolag och det är Berg, Tord Berton som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fällström, Claes Otto som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gerd Eva Hulda som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,