Åsundens Plåtslageri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva rörelse i byggnadsplåtslagbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åsundens Plåtslageri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Åsundens Plåtslageri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1989-01-12 så skapades Åsundens Plåtslageri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Åsundens Plåtslageri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åsundens Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556346-9922 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Åsundens Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Åsundens Plåtslageri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-20016 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åsundens Plåtslageri Aktiebolag är Larsson, Rikard William som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Pia Gun Katarina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .