Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskareg. 7, 523 31, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-13080.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat.

Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB har idag 556348-8286 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB

Bolaget skall bedriva ritning och konstruktion av verktyg jämte därmed förenlig verksamhet.

I Ga Verktygskonsult i Ulricehamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Döbel, Wolfgang Kurt som är född 1942 och har titeln VD, Döbel, Wolfgang Kurt som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Döbel, Monika Anna-Lena som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .