Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär

Västra Götalands län

Information

556352-7422 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär finns i.

Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär har varit registrerat sedan 1989-03-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär så kan ni göra det på telefon genom 0321-13076 eller genom brev på följande adress:
Boråsv. 7, 523 36, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva försäljning av färg och tapeter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Ulricehamns Färg & Kemikalieaffär och det är Johansson, Kent Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,