Förvaltningsmagasinet AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Förvaltningsmagasinet AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Förvaltningsmagasinet AB är ett av dem. Statusen för Förvaltningsmagasinet AB är att Bolaget är aktivt.

Förvaltningsmagasinet AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Förvaltningsmagasinet AB ska trivas.

Förvaltningsmagasinet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva arkitekt- och konstruktionsarbeten inom byggsektorn. Bolaget ska också köpa och sälja fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltningsmagasinet AB inte är momsregistrerat.

Idag är Förvaltningsmagasinet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Förvaltningsmagasinet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-10277.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Isaksson, Ken Torbjörn -Lindkvist, Bengt Johnny Torild.

De som är på något sätt har med Förvaltningsmagasinet AB är Isaksson, Ken Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindkvist, Bengt Johnny Torild som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Annika Gurli Camilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindkvist, Berit Kerstin Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Förvaltningsmagasinet AB har 556360-1680 som sitt organisationsnummer.