Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva reparations - och underhållsarbeten på jord-, skogs- och entreprenadmaskiner, tillverkning av maskiner och legotillverkning för jord- och skogsmaskiner samt transport- verksamhet, idka försäljning av jordbruksmaskiner samt skogs- och trädgårdsutrustningar, uthyrning av entreprenadmaskiner och lokaler, förvaltning av kapital och värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1989-05-31 så skapades Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556360-9980 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ulricehamn.

Just nu är Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-31270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linnarsson i Blidsberg Aktiebolag är Linnarsson, Sven-Erik Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Linnarsson, Michael Björn Thomas A som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Linnarsson, Maina Kristina Helén som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .