Sven-Olof Fischer Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva inköp och försäljning av djur samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sven-Olof Fischer Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Sven-Olof Fischer Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1989-09-07 så skapades Sven-Olof Fischer Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sven-Olof Fischer Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sven-Olof Fischer Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556369-4503 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Sven-Olof Fischer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sven-Olof Fischer Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-31027 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sven-Olof Fischer Aktiebolag är Fischer, Sven-Olof Ingemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Anna Inger Alice som är född 1939 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .