Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-11-22 så har Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bogesundsg. 12, 523 30, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0321-13095.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster huvudsakligen inom den företagsekonomiska och administrativa sektorn, äga och för- valta fast egendom samt aktier, ävenson idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wengbrand, David Kjell Patrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengbrand, Jörgen Kjell Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengbrand, Eva-Lill Yvonne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kjell Wengbrand Redovisnings Aktiebolag har 556377-5492 som sitt organisationsnummer.