Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri så kan ni göra det genom att skicka er post till Boråsv. 17 A, 523 37, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-10462.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri har idag 556379-7850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse, samt förvalta lös och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Ulricehamns Glasmästeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Efraimsson, Ulf Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hallin, Claes Bertil som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ekelund, Leif Fredrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .