WR Controls AB

Västra Götalands län

Information

556380-6628 är organisationsnummer för bolaget WR Controls AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WR Controls AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som WR Controls AB finns i.

WR Controls AB har varit registrerat sedan 1989-12-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för WR Controls AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

WR Controls AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WR Controls AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Clenow, Boo Magnus -Wiklund, Arne Lennart

Vill ni komma i kontakt med WR Controls AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-26630 eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 4, 523 72, Timmele

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kompletta reglage samt utföra plastbeläggning främst för fordonsindustrin, möbelindustrin samt för motordrivna maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WR Controls AB och det är Wiklund, Arne Lennart som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Clenow, Boo Magnus som är född 1968 och har titeln VD, Clenow, Boo Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Clenow, Bo Yngve Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderholm, Louise Lena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Johan Henrik Mattias som är född 1976 och har titeln RevisorBryngelsson, Kjell Anders som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,