Bogesunds Värmepumpservice AB

Västra Götalands län

Information

556390-3045 är organisationsnummer för verksamheten Bogesunds Värmepumpservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bogesunds Värmepumpservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Bogesunds Värmepumpservice AB finns i.

Bogesunds Värmepumpservice AB har varit registrerat sedan 1990-03-26 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bogesunds Värmepumpservice AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bogesunds Värmepumpservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bogesunds Värmepumpservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bogesunds Värmepumpservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-26270 eller genom brev på följande adress:
Jönköpingsv. 40, 523 36, Ulricehamn

Bolagets verksamhet är att bedriva försäljning, reparationer och installationer av elektriska maskiner och värmepumpar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bogesunds Värmepumpservice AB och det är Fritzson, Jan Olof Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Klas Pär Joakim som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wrane, Carl-Peter Bertil Kalle som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Borås AB som är född och har titeln Revisor,