Wennergrens Hiss Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Wennergrens Hiss Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wennergrens Hiss Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wennergrens Hiss Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wennergrens Hiss Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wennergrens Hiss Aktiebolag ska trivas.

Wennergrens Hiss Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer samt nyinstallationer av hissar och dämed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wennergrens Hiss Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Wennergrens Hiss Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Wennergrens Hiss Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-32040.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Wennergrens Hiss Aktiebolag är Wennergren, Carl Arne Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennergren, Karin Ann-Mari som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Wennergrens Hiss Aktiebolag har 556401-0246 som sitt organisationsnummer.