Anodos Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Anodos Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Anodos Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anodos Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anodos Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anodos Aktiebolag ska trivas.

Anodos Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall genomföra event för företag, organisationer och privatpersoner, anordna visfestivaler, bedriva utbildning samt konsultationer i huvudsak avseende marknadsföring och försäljning, partihandel med datorer och tillbehör, framställning av konst och konsthantverk, framställning av litteratur, försäljning och utgivning av böcker, uthyrning och förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anodos Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Anodos Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Anodos Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-274070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sandström, Ann-Katrin Zaid -Sandström, Stefan Helge.

De som är på något sätt har med Anodos Aktiebolag är Sandström, Stefan Helge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandström, Malena Wictoria Margareta som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Ann-Katrin Zaid som är född 1955 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Anodos Aktiebolag har 556402-2886 som sitt organisationsnummer.