Rudorna Gård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Rudorna Gård Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Rudorna Gård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fogelström, Gert Yngve som är född 1938 och har titeln VD, Fogelström, Gert Yngve som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelström, Anna Katarina som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fogelström, Anna Sara Sylvia som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Claes-Owe som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rudorna Gård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rudorna Gård Aktiebolag på telefon 0321-42100.

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet, jordbruksrörelse och importera och sälja ridportsutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rudorna Gård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rudorna Gård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rudorna Gård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rudorna Gård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rudorna Gård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Rudorna Gård Aktiebolag har 556405-3550 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.