LM Konfektion AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster inom konfektion och logistik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LM Konfektion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är LM Konfektion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1990-09-11 så skapades LM Konfektion AB och bolaget är har F-skattsedel LM Konfektion AB har haft det sedan 2003-10-23.

LM Konfektion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-23

556405-5514 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är LM Konfektion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med LM Konfektion AB så går det att nå dem via telefon på 0321-72550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom LM Konfektion AB är Hjertén, Björn Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjertén, Anna Katarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .