Dalums Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Dalums Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Dalums Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Dalums Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556408-0538.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0321-32094 alternativt besöka eller skicka post till Dalums Mekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress Centralv. 33, 520 25, Dalum.

Dalums Mekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Dalums Mekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Josefsson, Ingrid Maria Kristina som är född 1931 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva mekanisk industri och därmed förenlig verksamhet.