Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck

Västra Götalands län

Information

Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck har haft sedan 1996-01-01. Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck så kan ni göra det genom att skicka er post till Alängsg. 2, 523 37, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-26600.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck Privat, ej börsnoterat.

Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck har idag 556409-4760 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Erik Torbjörn är den som för stunden ansvarar för Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet, fotosätteriverksamhet samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Boktryckeri Aktiebolag LH Tryck så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Erik Torbjörn som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Marmander, Per Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Maria Denise som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .