EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brunnv. 21, 523 37, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-30082.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag har idag 556409-7201 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationer och försäljning av elmaterial, hushållsdetaljer, textilvaror och heminredning samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

I EIDEVÅG Elektriska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eidevåg, Lage Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eidevåg, Kerstin Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .