Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-01-29 så har Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 12, 523 90, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 0321-15370.

Bolaget skall bedriva innehav och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eklund, Marie Monica som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Eklund, Lars Erik som är född 1943 och har titeln VD, Eklund, Lars Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Monica Margit Anita som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Annica Anita som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln RevisorSynneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Annica Anita -Eklund, Lars Erik -Eklund, Marie Monica -Eklund, Monica Margit Anita .

Bolon Mattans Fastighets Aktiebolag har 556411-8049 som sitt organisationsnummer.