Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Borred 110, 520 26, Trädet men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-16388.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag har idag 556412-8071 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning, utbildning och behandling med naturmedicinsk anknytning, tillverkning och försäljning av konfektion och accessoarer, fastighetsförvaltning samt konsultation inom fastighetsbranschen. Bolaget skall dessutom idka förvaltning av värdepapper.

I Kloka Gubben & Sanslösa Tanten Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brånell, Ulf Christer som är född 1947 och har titeln VD, Brånell, Ulf Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Brånell, Christina Ewertsdotter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ellison, Björn Erik Lennart som är född 1977 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .