Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-01-03 så har Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eklund, Nils Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Maud Solveig som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Fastighetsbolaget Vifärna Aktiebolag har 556414-7931 som sitt organisationsnummer.