Åsundens Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Åsundens Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åsundens Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åsundens Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åsundens Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-10. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åsundens Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Åsundens Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt äga och förvalta fast egendom, bedriva försäljning av livsmedel i detaljledet, bedriva försäljning av akvarier och tillbehör till detta. Bolaget skall också idka med verksamheterna förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åsundens Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Åsundens Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Åsundens Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-20020.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Åsundens Åkeri Aktiebolag är Sjögren, Tomas Tobias som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sigbritt Margareta Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Åsundens Åkeri Aktiebolag har 556416-7590 som sitt organisationsnummer.