Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-02-20 så har Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag varit registrerat och sedan 2007-07-30 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Grenegård 717, 472 94, Svanesund. Vi ni istället prata med Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag så kan ni göra det på 0304-10234.

Bolaget skall driva redovisning, ekonomisk rådgivning, skatteplanering, datatjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jerlbo, Knut Kjell som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Inger Ann-Kersti som är född 1951 och har titeln Suppleant, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Företagskonsult Kjell Jerlbo Aktiebolag har 556419-9858 som sitt organisationsnummer.