Vertiator AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Vertiator AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vertiator AB är ett av dem. Statusen för Vertiator AB är att Bolaget är aktivt.

Vertiator AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vertiator AB ska trivas.

Vertiator AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av energi, teknikutveckling inom energiområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vertiator AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30.

Idag är Vertiator AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Vertiator AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-35260.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Vertiator AB är Hansson, Bengt Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Gunilla Charlott som är född 1964 och har titeln Suppleant, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vertiator AB har 556422-6149 som sitt organisationsnummer.