C G Nord AB

Västra Götalands län

Information

C G Nord AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där C G Nord AB finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. C G Nord AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket C G Nord AB har haft sedan 2006-10-12. C G Nord AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till C G Nord AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Bystad 401, 520 10, Gällstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-50053.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är C G Nord AB Privat, ej börsnoterat.

C G Nord AB har idag 556425-0578 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för C G Nord AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av legotillverkade verkstadsprodukter, schaktning och planering av markanläggningar, transportverksamhet, äga och förvalta såväl lös som fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I C G Nord AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nord, Claes-Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Allan Torbjörn som är född 1958 och har titeln Suppleant, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .