Jens Engwall Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Jens Engwall Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jens Engwall Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jens Engwall Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jens Engwall Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jens Engwall Aktiebolag ska trivas.

I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jens Engwall Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Jens Engwall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Jens Engwall Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-12003.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jens Engwall Aktiebolag är Engvall, Jens Thord Yngve som är född 1965 och har titeln VD, Engvall, Jens Thord Yngve som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Engvall, Thord Yngve som är född 1944 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Westin, Caisa Maria som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Jens Engwall Aktiebolag har 556426-6509 som sitt organisationsnummer.