Mapejo i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Mapejo i Ulricehamn AB är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Mapejo i Ulricehamn AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mapejo i Ulricehamn AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mapejo i Ulricehamn AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-06-04. Men sedan 2008-11-13 så har Mapejo i Ulricehamn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Traktorv. 4, 226 60, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mapejo i Ulricehamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-665566.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Mapejo i Ulricehamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mapejo i Ulricehamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska driva försäljning av hemelektronikprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mapejo i Ulricehamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mapejo i Ulricehamn AB och det är följande personer, Gabrielsson, Ulf Jonas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Bo Peter Gustav som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mapejo i Ulricehamn AB är 556427-1970.