ILLUSTER Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och ILLUSTER Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och ILLUSTER Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ILLUSTER Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ILLUSTER Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-07-25. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som ILLUSTER Aktiebolag ska trivas.

ILLUSTER Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka uppfödning och träning av hästar, konsultverksamhet och marknadsföring företrädesvis inom häst- och lantbruksområdet, konstnärlig verksamhet, äga och förvalta fastigheten där rörelsen bedrivs samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ILLUSTER Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är ILLUSTER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med ILLUSTER Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-17878.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ILLUSTER Aktiebolag är Bendroth, Anna Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Philipsson, Sven Anders Staffan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

ILLUSTER Aktiebolag har 556429-6266 som sitt organisationsnummer.