Borga Sport AB

Västra Götalands län

Information

Borga Sport AB är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Borga Sport AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Borga Sport AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Borga Sport AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-11-27. Men sedan 1992-01-01 så har Borga Sport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rektorsv. 3, 523 35, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Borga Sport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-26650.

Ulricehamn arbetar för att företag som Borga Sport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Borga Sport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sport-, fritids- och arbetskläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Borga Sport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Borga Sport AB och det är följande personer, Bäckström, Britt Liselott som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Glenn Tony som är född 1964 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Borga Sport AB är 556438-3031.