Contilia Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Contilia Fastigheter AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Contilia Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Contilia Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Contilia Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-02-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Contilia Fastigheter AB ska trivas.

Contilia Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Contilia Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Contilia Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Contilia Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8168370.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Contilia Fastigheter AB är Asplund, Jan Gustav som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Anna Carolina Lillemor som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Contilia Fastigheter AB har 556440-2823 som sitt organisationsnummer.