Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-05-17 så har Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 10, 520 26, Trädet. Vi ni istället prata med Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag så kan ni göra det på 0515-51300.

Bolaget skall bedriva lastbilstransporter inom lantbruks- och mejerisektorn äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier, värdepapper och andra finansiella instrument samt bedriva därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dalebro, Stig Roland Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Bengt Lennart som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Dalebro, Stig Roland Lennart -Södergren, Bengt Lennart .

Trädets Transport, Dalebro & Södergren Aktiebolag har 556467-4025 som sitt organisationsnummer.