Aktiebolaget Torsten Hedin

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Torsten Hedin. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Torsten Hedin tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Torsten Hedin är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556473-9000.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0321-30740 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Torsten Hedin på följande adress Plantv. 4, 523 72, Timmele.

Aktiebolaget Torsten Hedin är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Aktiebolaget Torsten Hedin så sitter följande personer i styrelsen: Widlund, Lennart Stefan Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Mattinen Piri, Anita Orvokki som är född 1960 och har titeln Suppleant , Widlund, Jeanette Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva återvinning av plastavfall, tillverkning av plastpellets som råvara till plastindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.