T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-05-17. Men sedan 1994-01-01 så har T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lindängsv. 43, 523 36, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-15170.

Ulricehamn arbetar för att företag som T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva kameral uppdragsverksamhet såsom revision och redovisning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Abrahamsson, Lars Thomas -Larsson, Reine Sigurd.

Det finns idag lite personer som är kopplade till T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag är 556487-3460.