Haglund Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Haglund Invest Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Haglund Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Haglund Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Haglund Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Haglund Invest Aktiebolag ska trivas.

Haglund Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handels- och serviceverksamhet med textilmaskiner och tillbehör, bedriva leasing- och finansieringsverksamhet företrädesvis av textilmaskiner, handel med samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Haglund Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Haglund Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Haglund Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-531921.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Lars Björn -Haglund, Göte Roland -Haglund, Johan Magnus -Haglund, Roland Tobias.

De som är på något sätt har med Haglund Invest Aktiebolag är Carlsson, Lars Björn som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Haglund, Göte Roland som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Johan Magnus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Haglund, Roland Tobias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor.

Haglund Invest Aktiebolag har 556488-3097 som sitt organisationsnummer.