Brunnsnäs Säteri AB

Västra Götalands län

Information

Brunnsnäs Säteri AB är ett företag som finns i Ulricehamn. I Brunnsnäs Säteri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brorsson, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln VD, Brorsson, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Eva Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brorsson, Anna Ulrika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Per Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Petra Anette som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotWank, Sven Peter som är född 1971 och har titeln Revisor, Bergman, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Brunnsnäs Säteri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brunnsnäs Säteri AB på telefon 070-5164350.

Bolaget skall bedriva hotell- och konferensanläggning jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brunnsnäs Säteri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brunnsnäs Säteri AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Brunnsnäs Säteri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Brunnsnäs Säteri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brunnsnäs Säteri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Brorsson, Anna Ulrika -Brorsson, Per Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Brunnsnäs Säteri AB har 556493-2373 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.