Beargu Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Beargu Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Beargu Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Beargu Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556498-8482.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Beargu Aktiebolag på följande adress Boråsv. 6 A, 520 10, Gällstad.

Beargu Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Beargu Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Arvidsson, Rune Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inköp och försäljning inom textilindustrin, äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier, värdepapper och andra finansiella instrument samt bedriva därmed förenlig verksamhet.